7. april 2015

Stand, banner og tavle

Unntak for stands på campus Dragvoll i august måned:
August er oppstartsmåned for hele NTNU – Dragvoll alene tar i mot mellom 3000 og 4000 nye studenter, som på de få ukene fra immatrikulering til 1. september må sette seg inn i voldsomme mengder informasjon om studielivet, praktiske anliggender og organisatoriske rutiner rundt det å være student. Det er mye å forholde seg til, og erfaring viser at studenter fort blir slitne og forvirret av intensiv standaktivitet fra utenforstående på campus i dette tidsrommet. Det er derfor vedtatt at kun interne NTNU-organisasjoner har anledning til å stå på stand på campus Dragvoll i august måned. Det vil si organisasjoner og foreninger utelukkende av, for og bestående av, NTNU-studenter eller -ansatte.
Vi forstår at dette kan virke ubeleilig for enkelte, men bestemmelsen er nødvendig for å sikre en god oppstart for studentene.
F.o.m. 1. september er søknad om stand i Gata åpen for alle – som vanlig. 


Organisasjoner og foreninger knyttet til studiemiljøet på NTNU og Dragvoll har jevnlig «stands» og bannere i ‘Gata’ på Dragvoll. Studenter og studentorganisasjoner kan også benytte seg av diverse tavleplasser rundt om i gatearealet. Her finner du reglement og søknadsskjema for stand, banner og bruk av tavle på Campus Dragvoll.
Har du spørsmål, kontakt oss på mail, eller kom innom vårt kontor.

Søknader sendes til studentrad_hf-svt@org.ntnu.no

Retningslinjer for stand og banner

Regler for vrimlearealene ved NTNU

Regler for vrimlearealene -Tillegg

Søknadskjema for stand

Søknadskjema for banner

Søknadskjema for tavler – Med regler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NO
en_US